EL TEU GIMNÀS LOW COST A BADALONA

Gaudeix de les millors instal·lacions esportives per a cuidar-te i posar-te en forma. Els nostres monitors altament qualificats, faran que sigui possible.

OBTÉ MILLORS RESULTATS I TONES DE DIVERSIÓ

ELS NOSTRES PROFESSIONALS FARAN QUE EL TEU EXERCICI SIGUI MÉS DIVERTIT ALHORA QUE ET POSES EN FORMA
BODY COMBAT
Apassionant programa d'entrenament que té el seu origen en la fusió de tècniques d'arts marcials. Els moviments especials de braços i cames es converteixen en un entrenament que enforteix la musculatura alhora que consumeixes gran quantitat de calories.
45 mins600 KCal
Llegir més
FUNCIONAL

FUNCIONAL

Força
La combinació de força i resistència en petites, divertides i variades estacions, combinant accessoris, peses, cordes i molta energia, t'ajudaran a modelar la teva físic i millorar la condició física ràpidament.
45 min500 KCal
Llegir més
BOXA

BOXA

Tonificació
60600 KCal
Llegir més
JUMPING

JUMPING

Cardio
Jumping ® és tres vegades més eficaç que córrer, a causa dels canvis constants de gravetat, on més de 400 músculs s'activen i relaxen al mateix temps.
45 min700 KCals
Llegir més
TBC

TBC

Força
TBC Total Body Conditioning, mètode d'entrenament integral per a la millora de la condició física, cardiovascular i muscular. Sessions dinàmiques, amb blocs d'exercicis senzills i intervals d'activitat cardiovascular.
45 mins600 KCal
Llegir més
GAC

GAC

Força
Són les sigles de glutis abdominals i cames, i com el seu nom indica treballa aquesta àrea millorant la força, resistència i la flexibilitat ajudant també a tenir una pèrdua de teixit adipós
45 mins500 KCal
Llegir més
Cycling

Cycling

Cardio
Activitat mitjançant una bicicleta estàtica que es mou gràcies al moviment de les cames, on es treballen cames, part inferior de l'esquena.
45 mins500 Kcal
Llegir més
Pilates

Pilates

Rehabilitació, Relaxació
El Pilates és una activitat en grup enfocada al treball conscient integral del cos. Ofereix molts beneficis gràcies al fet que els exercicis combinen el estiramento, la tonificació, la contracció i el sosteniment de la postura. S'utilitzen exercicis de terra bàsics de Pilates complementats amb el treball acurat de respiració, estiraments i millora postural.
45 mins100 KCal
Llegir més
Zumba

Zumba

Ball, Cardio
El Zumba consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, el que fa que sigui molt fàcil seguir-les i no cal una preparació física específica.
45 mins600 KCal
Llegir més