EL TEU GIMNÀS LOW COST A SABADELL

Gaudeix de les millors instal·lacions esportives per a cuidar-te i posar-te en forma. Els nostres monitors altament qualificats, faran que sigui possible.

Obté millors resultats i tones de diversió

els nostres professionals faran que el teu exercici sigui més divertit alhora que et poses en forma
PILATES

PILATES

Rehabilitació
El Pilates és una activitat en grup enfocada al treball conscient integral del cos.
45 mins100 Kcal
Llegir més
BODY-PUMP

BODY-PUMP

Guany de múscul
Body Pump és la manera més ràpida de posar-se en forma i perdre greix corporal.
55 mins500 Kcal
Llegir més
BODY COMBAT
Apassionant programa d'entrenament que té el seu origen en la fusió de tècniques d'arts marcials.
55 mins600 Kcal
Llegir més
ABDOMINALS

ABDOMINALS

Tonificació
A vegades, quan parlem de treball abdominal ens referim a fer abdominals. I no anem mal encaminats. El abdominal, millor dit, els músculs que formen la faixa abdominal són uns quants. Gràcies a les instruccions del monitor, incidirem més o menys en un múscul o un altre segons l'exercici que realitzem.
15 mins90 Kcal
Llegir més
TBC

TBC

Cardio
45 mins423 Kcal
Llegir més
BALCANCE

BALCANCE

Relaxació
És una activitat per a tots aquells que volen entrenar sense impacte. Reuneix el millor de les disciplines orientals i occidentals en una sola classe per aconseguir un treball físic i mental complet.
55 mins300 Kcal
Llegir més
FUNCIONAL

FUNCIONAL

Força
La combinació de força i resistència en petites, divertides i variades estacions, combinant accessoris, peses, cordes i molta energia, t'ajudaran a modelar la teva físic i millorar la condició física ràpidament.
30 mins500 Kcal
Llegir més
CYCLING

CYCLING

Cardio
Activitat mitjançant una bicicleta estàtica que es mou gràcies al moviment de les cames, on es treballen cames, part inferior de l'esquena.
45 mins500 Kcal
Llegir més
GAC

GAC

Força
Són les sigles de glutis abdominals i cames, i com el seu nom indica treballa aquesta àrea millorant la força, resistència i la flexibilitat ajudant també a tenir una pèrdua de teixit adipós
45 mins500 Kcal
Llegir més
STEPS

STEPS

Tonificació
Fent steps treballes la coordinació, pujant i baixant un banc i combinant diversos passos i rutines. La intensitat del treball varia segons l'altura del banc i el ritme de la música.
45 mins400 Kcal
Llegir més
TBC

TBC

Força
Total Body Conditioning, mètode d'entrenament integral per a la millora de la condició física, cardiovascular i muscular.
45 mins600 Kcal
Llegir més
JUMPING

JUMPING

Cardio
Jumping ® és tres vegades més eficaç que córrer, a causa dels canvis constants de gravetat, on més de 400 músculs s'activen i relaxen al mateix temps.
45 mins700 Kcal
Llegir més